Wave Selfietikku 3,5mm liitännällä – Musta

Lisätiedot

GTIN

Brändi

Takuu

Väri

14,90 

Varastotilanne:

Kuvaus

Wave Selfietikku on käytännöllinen apuväline, kun tarvitset avuksesi jatkovartta omakuvien ottamiseen tai videoimiseen. Selfietikun avulla saat tärkeimmät hetkesi taltioitua niin älypuhelimella, kuin kamerallakin. Selfietikun kanssa suositellaan käytettäväksi enintään 500 gramman painoista laitetta.

KAUKOLAUKAISIN
Kytke tikun 3,5mm kaapeli puhelimen kuulokeliitäntään, niin tikun kahvassa oleva painike toimii kätevästi laukaisimena. Selfietikku on yhteensopiva Android ja iOS-laitteiden kanssa. Kaukolaukaisimen toimimiseksi Android-laitteissa äänenvoimakkuusnäppäin on asetettava kuvausnäppäimeksi kameran asetuksissa.

SÄÄDETTÄVÄ VARSI
Selfietikussa on kätevä teleskooppivarsi, joten kuvaaminen onnistuu luontevasti sekä läheltä että kauempaa varren pituutta säätämällä. Selfietikun varsi on säädettävissä välillä 20cm-97cm. Lyhyeksi säädettynä selfietikku on myös helppo pitää mukana matkassa.

TUKEVA TELINE
Puhelin pysyy vakaasti paikallaan selfietikun telineessä. Telineen jousitoiminen kiinnikeosa säätyy helposti tukevaksi eri kokoisille puhelimille. Teline kiinnittyy selfietikun varteen standardikokoisella kameraruuvilla, joten sen tilalle saa halutessaan liitettyä kameran.