Samsung LED Cover – Samsung Galaxy S10e – Musta

Lisätiedot

GTIN

Laitevalmistaja

Brändi

Yhteensopiva laite

Takuu

Väri

49,99 

Varastotilanne:

Kuvaus

Samsung alkuperäinen LED Cover -suojakuori suojaa puhelimen takalasia ja reunoja. Persoonallisen LED-piste näytön ansiosta kuori osaa näyttää ilmoituksia, saapuvia puheluita tai haluamasi kuvakkeita.

Tämä suojakuori on yhteensopiva Samsung Galaxy S10e puhelimen kanssa. Suojakuori on väriltään musta.

OMA VALOSHOW
Kun käännät puhelimen näyttö alaspäin, LED Cover -kotelon takana olevat valot syttyvät ja sammuvat, luoden oman pienen valoshown.

PYSY AJAN TASALLA
Vaikka et näe näyttöä, kotelon LED-kuvakkeet pitävät sinut ajan tasalla. Jos saat puhelun tai tekstiviestin, kuvake ilmoittaa siitä. Toiminto toimii myös joidenkin muiden valmistajien viestisovellusten kanssa.

RYHMÄKUVIA HELPOSTI
Suljettujen silmien ei enää tarvitse pilata ryhmäkuvia. Kun käynnistät ajastimen, kotelon takana näkyy jäljellä oleva aika ja kaikki tietävät, miten paljon aikaa heillä on ottaa hyvä asento ja ilme.

LISÄÄ HAUSKUUTTA
Tällä kotelolla voit tuoda esiin omaa tyyliäsi yllättävällä tavalla valitsemalla eri kuvakkeita. Voit valita kuvakkeen, joka tulee näkyviin kun käännät puhelimesi näyttö alaspäin tai kun otat peiliselfien. Siten puhelimesi kotelo voi olla yhtä yksilöllinen kuin sinäkin.

KAIKKI SOPII YHTEEN
Napsauta puhelin kiinni koteloon, niin saat mahdollisuuden ladata ja asentaa kotelon kanssa yhteensopivan teeman käyttöliittymään.