Wave UV-puhdistaja Langattomalla latauksella – Valkoinen

Lisätiedot

GTIN

Brändi

Takuu

Väri

59,90 

Varastotilanne:

Kuvaus

Wave UV-puhdistaja langattomalla latausalustalla on innovatiivinen laite, joka on suunniteltu erityisesti bakteerien hävittämiseen pienlaitteista ja -tavaroista. Laitteen ulkokanteen on lisäksi integroitu langaton latauspiste, langatonta latausta tukevien laitteidesi lataamiseen.

HÄVITTÄÄ BAKTEERIT
UV-puhdistajan sisäkanteen upotetut UV-valot hävittävät bakteereja tehokkaasti (jopa 99,9 prosentin tehokkuudella) LED-valotekniikkaa hyödyntäen. Laitteen avulla päivittäisessä käytössä olevien tavaroiden puhdistaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti.

LANGATON LATAUS
UV-puhdistajan kanteen integroitu langaton latauspiste osaa automaattisesti optimoida latausvirran ladattavan laitteen mukaan. Latauspisteen keskeltä löytyvä langattoman latauksen käämi on helppo paikantaa ja laskea laite sen päälle latautumaan. Langatonta latausta on mahdollista hyödyntää myös samanaikaisesti UV-puhdistustoimintojen kanssa.

HELPPOKÄYTTÖINEN
Laitteen käyttö on äärimmäisen helppoa. Kytkettyäsi laitteen USB Type-C kaapelin avulla sopivaan virtalähteeseen, on se välittömästi käyttövalmis. Puhdistustoiminnot toimivat yhden painikkeen avulla, ja langaton lataus käynnistyy automaattisesti asetettuasi laitteen langattomalle latauspisteelle.

* Laitteen on laboratoriotesteissä todettu tappavan jopa 99,9% bakteereista minuutissa, testattu kolibakteerilla (Escherichia coli)

Tekniset tiedot:

Input USB Type-C: 5V/2A, 9V/2A
Output Qi: 5W, 7,5W, 10W (10W Max)
Output UV-C: 2W (Max)
Tuotteen ulkomitat: 212,5 x 120 x 44 (mm)
Tuotteen sisämitat: 195 x 100 x 25 (mm)