Wave Slimpower Lisävirt – 9.000mAh – Valkoinen

Lisätiedot

GTIN

Brändi

Takuu

Väri

29,90 

Varastotilanne:

Kuvaus

Wave Slimpower on monipuolisilla liitännöillä ja tyylikkäällä ulkoasulla varustettu varavirta, joka tarjoaa runsaasti tehoa ohuessa ja virtaviivaisessa muodossa. Monipuolisilla latausvaihtoehdoilla lataat puhelimet, tabletit ja muut mobiililaitteet missä ja milloin tahansa.
Slimpowerin kiinteällä kaapelilla voit ladata itse varavirtaa tai vaihtoehtoisesti MicroUSB tai Lightning liitännällä varustettuja mobiililaitteita. Lisäksi varavirran sivusta löytyvään perinteiseen USB-liitäntään voi kytkeä minkä tahansa USB-latauskaapelin ja ladata mitä tahansa mobiililaitetta. Myös varavirran ulkoasuun ja muotoiluun on erityisesti panostettu.

LATAA KAIKKI MOBIILILAITTEESI
Wave Slimpower varavirta on varustettu aina mukana kulkevalla kiinteällä kaapelilla ja adapterilla, mikä mahdollistaa MicroUSB ja Lightning liittimillä varustettujen mobiililaitteiden lataamisen ilman erillistä kaapelia. Kiinteän kaapelin lisäksi lisävirrasta löytyy myös perinteinen USB-liitin, mihin voidaan kytkeä mikä tahansa USB-latauskaapeli.

OHUT JA TYYLIKÄS DESIGN
Varavirran ulkoasuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohut rakenne, virtaviivainen design, tyylikäs tekstuuripinta ja musta väri pitävät huolen, että Slimpowerilla lataat kaikki mobiililaitteesi tyyliä unohtamatta.

TEHOKASTA LATAUSTA
Slimpower varavirta on varustettu runsaalla akkukapasiteetilla, millä lataa älypuhelimen jopa neljästi tai tablettitietokoneen kahdesti. Lisävirta itsessään latautuu myös vauhdilla ja sitä voidaan ladata sekä kiinteän kaapelin avulla, että MicroUSB kaapelilla.

TEKNISET TIEDOT
– Akku/Battery: 9000mAh, Li-Polymer
– Output USB: Smart IC max 5V/2.1A
– Output MicroUSB/Lightning: Smart IC max 5V/2.1A
– Input MicroUSB/USB: 5V/2A
– Mitat/Size: 142*74*13 mm | Paino/Weight: 179 g