Wave QiPad Duo Langaton Latausalusta – Musta

Lisätiedot

GTIN

Brändi

Takuu

Väri

59,90 

Varastotilanne:

Kuvaus

Wave QiPad Duo Langattomalla Pikalatausalustalla jopa kahden laitteen lataaminen tapahtuu tehokkaasti ja vaivattomasti ilman latauskaapeleita. Latausalusta sulautuu hienosti osaksi sisustusta tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta.

ÄLYKÄS LATAUSTEKNIIKKA
Latausalusta osaa optimoida latausvirran automaattisesti ladattavan laitteen mukaan. Se tukee myös yleisiä langattoman pikalatauksen standardeja, joten Android tai iOS puhelimen langaton lataaminen on aiempaa nopeampaa. Kahta laitetta ladattaessa toista laitetta voidaan ladata pikalataus teholla ja toista perusnopeudella.

TYYLIKÄS DESIGN
Äärimmäisen ohuen latausalustan pinta on aitoa lasia ja runko kestävää, mutta kevyttä alumiinia. Minimalistisuutta ja tehokkuutta henkivä QiPad Duo on tyylikäs lisä kodin sisustukseen.

VAIVATONTA LATAUSTA
Latausalustasta löytyvät langattoman latauksen käämit on helppo paikantaa ja laskea laitteet niiden päälle alustalle latautumaan. QiPad Duo tarkistaa, että laite on langatonta latausta tukeva ja aloittaa latauksen välittömästi.

TEKNISET TIEDOT:
– Output Qi: 5V/1A (5W), 9V/0,85A (7,5W), 9V/1,1A (10W)
– Latausetäisyys: 10mm (lataa yleisimpien kuorien läpi)
– Output Max: 15W + 5W
– Input USB Type-C: 5V/2,4A (lataa vain toisesta paikasta), 9V/2-3A, 12V/3A
– Mitat: 180 x 80 x 5,6 mm
– Pakkauksen sisältö: 1 x Langaton Pikalatausalusta, 1 x USB Type-C -kaapeli (1m)

Tuotteen käyttöohje

HUOM! Molemmilla puolilla lataaminen ja pikalatausnopeus vaativat QC2.0/3.0 tai 9V jännitettä tukevan laturin toimiakseen, esim. Wave Pikalataava Verkkolaturi.