Kaari Tuikku Mini – Frosted Black

Lisätiedot

GTIN

Brändi

Väri

Takuu

29,99 

Varastotilanne:

Kuvaus

Moni on kirjaimellisesti polttanut näppinsä sytyttäessään kynttilöitä kapearunkoisissa lasiastioissa tai harmitellut kuumuutta sytyttäessään tulitikuilla tai taskusytyttimellä takkaa tai puulämmitteistä kiuasta. Pitkävartiset sytyttimet ovatkin syystä suosittuja niin kynttilöiden, takkojen, kiukaiden kuin nuotioidenkin luotettavina ja turvallisina sytytystyökaluina. Suomessa suunniteltu Kaari Tuikku Mini -varsisytytin sytyttää tulen kotona, mökillä, asuntovaunussa ja ulkona säätilasta välittämättä. Olipa kyseessä kuuma kesäpäivä tai talvinen pakkasyö, pitkävartinen Kaari Tuikku Mini luo tulen turvallisesti napinpainalluksella sormia polttamatta.

HELPOSTI LADATTAVA
Kaari Tuikku Mini -varsisytyttimen voi helposti ladata MicroUSB-liitännän ja mukana tulevan USB-kaapelin avulla. Sytytin ei tarvitse haitallisia sytytysnesteitä, vaan sen voi ladata sähköllä älypuhelinten latureilla, tietokoneilla tai varavirtalähteillä. Näin helppoa ja ekologista ei sytyttimen täyttö ole ennen ollut.

TUULESSA SAMMUMATON
Plasmasytyttimessä ei ole tuulessa tai sateessa helposti sammuvaa liekkiä. Sen sijaan sytytin muodostaa sähkövirralla 1100-asteisen kaksoisplasmakaaren, joka kestää tuulenpuuskat, sateet ja pakkasviimat vaivatta. Sytytyskärjet sijaitsevat pitkän varren päässä. Se tekee sytyttimestä helppokäyttöisemmän etenkin ahtaissa paikoissa. Kaari Tuikku Mini tarjoaa ainutlaatuisen säänkestävän sytytysratkaisun kaikenlaisiin tarpeisiin tilanteesta ja sääoloista riippumatta.

KÄTEVÄ MERKKIVALO
Kaari Tuikku Mini -varsisytyttimessä on kätevä merkkivalo, josta näkee nopeasti sytyttimen akun lataustarpeen. Akku on kapasiteetiltaan 180mAh ja yhdellä latauksella sytytintä voi käyttää jopa 50 sytytykseen.

TURVALLISUUS ENNENKAIKKEA
Varsisytyttimen sytytyspainike on erillisen suojakannen alla, joka ehkäisee tehokkaasti vahinkopainallukset.

PITKÄVARTINEN MUOTOILU
Käytännöllisen muotoilun ansiosta Kaari Tuikku Mini -varsisytyttimellä on helppo sytyttää kaikenlaiset tulisijat ja kynttilät sormiaan polttamatta. Varren 120 millimetrin ulottuvuus helpottaa muun muassa kapearunkoisten lasisuojien sisällä olevien kynttilöiden tai vaikkapa lumilyhtyjen sytyttämisen vaivatta.

Tuotepakkauksen sisältö:
– Plasmasytytin (mitat: 120 x 26 x 16,9 mm)
– MicroUSB-kaapeli
– Käyttöohje (suomi, ruotsi ja englanti)