Mobiililaitteiden Takuuhuolto

Takuuvikaa?

Simahteleeko puhelin? Tökkiikö ohjelmisto? Toimiiko tabletin kosketusnäyttö huonosti? Laitteessasi saattaa olla takuun alainen vika ja se pitäisi saada valtuutettuun takuuhuoltoon korjattavaksi. Miten pitäisi toimia?

Tälle sivulle olemme koonneet tietomme liittyen eri valmistajien takuuhuolto käytäntöihin ja mahdollisiin huoltokumppaneihin/ketjuihin. Päivitämme sivua sitä mukaan, kun tietomme muuttuvat. Nämä ohjeistukset koskevat vain valmistajien mobiililaitteita kuten puhelimia, tabletteja, älykelloja ja niiden oheistarvikkeita. Valmistajien muiden laitteiden huollosta kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu.

Apple

Valtuutettu Apple huolto Digiman myymälöissä..

Digiman on aloittanut yhteistyön mCare Oy:n kanssa Apple-huoltojen osalta, ja tämän myötä Digiman myymälöissä toimii valtuutettu Apple-huolto.

Tilaa huolto –> mcare.fi

Huollamme iPhonet sekä takuunalaisena että takuun ulkopuolisina huoltoina, olitpa ostanut puhelimesi mistä tahansa. 

iPhonen huoltoarvion saat laitteen tuodessasi, ja pidämme sinut ajan tasalla läpi huoltoprosessin. Esimerkiksi näytön- ja akunvaihdot onnistuvat jopa odottaessa, ja tarvittaessa huolehdimme sekä tiedostojen varmuuskopioinnista että palauttamisesta.

Meiltä saat apua, vaikka laitteesi olisi kastunut tai pahasti vaurioitunut – edullisella vaihtolaitteella pääset jatkamaan puhelimen käyttöä, ja saat alkuperäisen laitteesi veroisen takuun ja huollettavuuden.

Ennen Apple mobiililaitteen takuuhuoltoon toimittamista täytyy FMI (Find My iPhone / Etsi iPhoneni) ominaisuus kytkeä pois käytöstä. Ohjeet tähän löydät mm. täältä.

oNEplus

OnEPLUS myöntää USEIMMILLE LAITTEILLEEN 24KK TAKUUN.

Takuuhuoltoon liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä joko jälleenmyyjään, tai suoraan yhteistyökumppaniimme mCare:en. Voimme tarvittaessa myös lähettää OnePlus takuuhuollot myymälöistämme yhteistyökumppanillemme mCare:lle takuuhuoltoa varten.

Teemme takuun ulkopuoliset korjaukset OnePlus puhelimille kaikissa Digiman toimipisteissä. Yhteistyömme mCare:n kanssa tarkoittaa myös sitä, että käytämme OnePlus-huolloissamme ainoastaan valmistajan alkuperäisiä osia, eikä takuun ulkopuolisten vaurioiden huoltaminen meillä aiheuta takuun raukeamista.

NOKIA / HMD GLOBAL

Nokian myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk tai 36KK ja mallikohtaisesti jopa pidempi.

Takuuhuoltoon liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä joko jälleenmyyjään, valmistajaan tai suoraan yhteistyökumppaniimme mCare:en. Voimme tarvittaessa myös lähettää HMD Global Nokian takuuhuollot myymälöistämme yhteistyökumppanillemme mCare:lle takuuhuoltoa varten. Teemme takuun ulkopuoliset korjaukset Nokia puhelimille kaikissa Digiman toimipisteissä.

Huawei

Huawein myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk.

Takuuhuoltoon liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu. Teemme takuun ulkopuoliset korjaukset Huawei-puhelimille ja -tableteille kaikissa Digiman toimipisteissä.

Samsung

Samsungin myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk ja erikseen ostetuille oheistarvikkeille 12kk.

Takuuhuoltoon liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu. Teemme takuun ulkopuoliset korjaukset Samsung-puhelimille ja -tableteille kaikissa Digiman toimipisteissä.

Sony

Sonyn myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk.

Takuuhuoltoon liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu. Teemme takuun ulkopuoliset korjaukset Sony puhelimille ja -tableteille kaikissa Digiman toimipisteissä.

Muut

Muiden merkkien kohdalla suositeltavaa on kääntyä suoraan jälleenmyyjän puoleen takuuhuoltoon liittyvissä asioissa. Näitä merkkejä ovat esimerkiksi:

  • Microsoft
  • LG
  • Nokia (HMD Global)
  • Motorola
  • HTC
  • Lenovo

Mikäli tarve on takuun ulkopuoliselle huollolle, saatamme osien saatavuudesta riippuen tarjota huoltoa myös näille listatuille merkeille. Kannattaa siis ilman muuta kysyä asiasta myymälöistämme!