Mobiililaitteiden Takuuhuolto

Takuuvikaa?

Simahteleeko puhelin? Tökkiikö ohjelmisto? Toimiiko tabletin kosketusnäyttö huonosti? Laitteessasi saattaa olla takuun alainen vika ja se pitäisi saada valtuutettuun takuuhuoltoon korjattavaksi. Miten pitäisi toimia?

Tälle sivulle olemme koonneet tietomme liittyen eri valmistajien takuuhuolto käytäntöihin ja mahdollisiin huoltokumppaneihin/ketjuihin. Päivitämme sivua sitä mukaan, kun tietomme muuttuvat. Nämä ohjeistukset koskevat vain valmistajien mobiililaitteita kuten puhelimia, tabletteja, älykelloja ja niiden oheistarvikkeita. Valmistajien muiden laitteiden huollosta kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu.

Huawei

Huawein myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk, toisinaan jopa 36kk.

Teemme takuuhuollot ja takuun ulkopuoliset korjaukset Huawei laitteille. Takuu ja takuun ulkopuolisia korjauksia tehdään kaikilla Digiman toimipisteillä.

Huawei-huoltoteknikkomme ovat valmistajan kouluttamia ja korjauksissa käytämme ainoastaan alkuperäisiä Huawei-varaosia. 

Takuun jatkuminen huollon jälkeen on mahdollista ainoastaan silloin, kun huoltotyö on suoritettu valtuutetussa Huawei-huollossa sertifioidun huoltoteknikon toimesta, käyttäen alkuperäisiä Huawei-varaosia. Tämän vuoksi takuun ulkopuoliset korjaukset kannattaa teettää aina valtuutetussa Huawei-huollossa.

Tervetuloa palveltavaksi valtuutettuun Huawei-huoltoomme. 

Ohjeet takuulähetykseen tästä

Ulkoisesta tekijästä (esimerkiksi kosteus- tai mekaaninen vaurio) johtuvat viat eivät pääsääntöisesti kuulu valmistajan takuun piiriin, näissä tapauksissa asiakas saa hinta-arvion korjauksesta. Jos laitetta ei korjata, veloitetaan hinnaston mukainen maksu tehdystä työstä (puhelimet/tabletit 30 euroa ja tietokoneet 49€) ja palautetaan laite asiakkaalle tai asiakkaan halutessa kierrätetään laite (kohta laitteen kierrätys). Liasta tai pölystä johtuvat viat eivät lähtökohtaisesti kuulu valmistajan takuun piiriin. Näissä tapauksissa laitteet palautetaan puhdistettuna takaisin tarkastusmaksun kera. 

HUOMAATHAN ETTÄ TAKUUHUOLLOISSA LAITTEEN
TIEDOT TYHJENNETÄÄN AINA TIETOTURVASYISTÄ.

Apple

Valtuutettu Apple huolto Digiman myymälöissä..

Digiman on aloittanut yhteistyön mCare Oy:n kanssa Apple-huoltojen osalta, ja tämän myötä Digiman myymälöissä toimii valtuutettu Apple-huolto.

Huollamme iPhonet sekä takuunalaisena että takuun ulkopuolisina huoltoina, olitpa ostanut puhelimesi mistä tahansa. 

iPhonen huoltoarvion saat laitteen tuodessasi, ja pidämme sinut ajan tasalla läpi huoltoprosessin. Esimerkiksi näytön- ja akunvaihdot onnistuvat jopa odottaessa, ja tarvittaessa huolehdimme sekä tiedostojen varmuuskopioinnista että palauttamisesta.

Meiltä saat apua, vaikka laitteesi olisi kastunut tai pahasti vaurioitunut – edullisella vaihtolaitteella pääset jatkamaan puhelimen käyttöä, ja saat alkuperäisen laitteesi veroisen takuun ja huollettavuuden.

Ennen Apple mobiililaitteen takuuhuoltoon toimittamista täytyy FMI (Find My iPhone / Etsi iPhoneni) ominaisuus kytkeä pois käytöstä. Ohjeet tähän löydät mm. täältä.

Samsung

Samsungin myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk ja erikseen ostetuille oheistarvikkeille 12kk.

Takuuhuoltoon liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu. Teemme takuun ulkopuoliset korjaukset Samsung-puhelimille ja -tableteille kaikissa Digiman toimipisteissä.

Sony ja LG

Sonyn ja LG:n myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk.

Takuuhuoltoon liittyvissä asioissa kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu. Teemme takuun ulkopuoliset korjaukset Sony/LG puhelimille ja -tableteille kaikissa Digiman toimipisteissä.

Muut

Muiden merkkien kohdalla suositeltavaa on kääntyä suoraan jälleenmyyjän puoleen takuuhuoltoon liittyvissä asioissa. Näitä merkkejä ovat esimerkiksi:

  • Microsoft
  • OnePlus
  • Nokia (HMD Global)
  • Motorola
  • Doro
  • HTC
  • Lenovo