Digiman Oy

Takuuhuolto

Takuuvikaa?

Simahteleeko puhelin? Tökkiikö ohjelmisto? Toimiiko tabletin kosketusnäyttö huonosti? Laitteessasi saattaa olla takuun alainen vika ja se pitäisi saada valtuutettuun takuuhuoltoon korjattavaksi. Miten pitäisi toimia?

Tälle sivulle olemme koonneet tietomme liittyen eri valmistajien takuuhuolto käytäntöihin ja mahdollisiin huoltokumppaneihin/ketjuihin. Päivitämme sivua sitä mukaan, kun tietomme muuttuvat. Nämä ohjeistukset koskevat vain valmistajien mobiililaitteita kuten puhelimia, tabletteja, älykelloja ja niiden oheistarvikkeita. Valmistajien muiden laitteiden huollosta kannattaa olla yhteydessä joko suoraan valmistajaan tai sitten jälleenmyyjään jolta laite on ostettu.

 

Huawei

Huawein myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk, toisinaan jopa 36kk.

Digiman Epilä on valtuutettu Huawei-huolto 19.03.2018 alkaen.

Digiman aloittaa virallisena Huawei-huoltona 19.03.2018.

Teemme takuuhuollot ja takuun ulkopuoliset korjaukset Huawei puhelimille ja tableteille. Takuukorjaukset tehdään Digiman Epilän keskushuollossa Tampereella, mutta laitteen voit toimittaa mihin tahansa Digimanin toimipisteeseen, josta se toimitetaan edelleen Digimanin keskushuoltoon korjattavaksi. Takuun ulkopuolisia korjauksia tehdään kaikilla Digiman toimipisteillä.

Huawei-huoltoteknikkomme ovat valmistajan kouluttamia ja korjauksissa käytämme ainoastaan alkuperäisiä Huawei-varaosia.

Takuun jatkuminen huollon jälkeen on mahdollista ainoastaan silloin, kun huoltotyö on suoritettu valtuutetussa Huawei-huollossa sertifioidun huoltoteknikon toimesta, käyttäen alkuperäisiä Huawei-varaosia. Tämän vuoksi takuun ulkopuoliset korjaukset kannattaa teettää aina valtuutetussa Huawei-huollossa.

Tervetuloa palveltavaksi valtuutettuun Huawei-huoltoomme.

 

Energizer

Energizerin myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk.

Teemme takuuhuollot ja takuun ulkopuoliset korjaukset Energizer puhelimille. Voit toimittaa laitteen mihin tahansa Digimanin toimipisteeseen.

Tervetuloa palveltavaksi valtuutettuun Energizer huoltoomme.

 

 

Samsung

Samsungin myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk ja erikseen ostetuille oheistarvikkeille 12kk.

Samsung Service Point nimikkeellä varustettuja huoltoliikkeitä ja -ketjuja löytyy kattavasti ympäri Suomea. Service Point huollolla on Samsungin myöntämät takuuhuolto valtuudet sekä oikeus tilata valmistajan alkuperäisiä varaosia myös takuun ulkopuolisiin huoltoihin. 

 

Apple

Applen myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 12kk.

Valtuutettuja Apple huoltoliikkeitä löytyy Suomessa isommista kaupungeista. Valtuutettuja huoltokumppaneita voit hakea Applen palvelusta esimerkiksi täältä. Mikäli alueeltasi ei löydy valtuutettua Apple huoltoa niin puhelimen voi toimittaa jälleenmyyjällesi joka vastaa tarvittaessa takuuhuoltoon toimituksesta. Ennen Apple mobiililaitteen takuuhuoltoon toimittamista täytyy FMI (Find My iPhone / Etsi iPhoneni) ominaisuus kytkeä pois käytöstä. Ohjeet tähän löydät mm. täältä.

 

Sony ja LG

Sonyn ja LG:n myöntämä takuu mobiililaitteille on yleensä 24kk.

LG ja Sony takuuhuoltoja on Suomessa tällä hetkellä yksi, Helsingissä sijaitseva Mobylife. Mikäli suoraan takuuhuoltoon toimittaminen ei ole mahdollista niin voit toimittaa laitteen jälleenmyyjällesi joka vastaa tarvittaessa takuuhuoltoon toimituksesta.

 

Muut

Muiden merkkien kohdalla suositeltavaa on kääntyä suoraan jälleenmyyjän puoleen takuuhuoltoon liittyvissä asioissa. Näitä merkkejä ovat esimerkiksi:

  • Microsoft
  • OnePlus
  • Nokia (HMD Global)
  • Motorola
  • Doro
  • HTC
  • Lenovo