Samsung Battery Pack 10.000mAh -Lisävirtalaturi – Hopea

Lisätiedot

GTIN

Brändi

Takuu

Väri

34,90 

Varastotilanne:

Kuvaus

Samsung alkuperäinen Battery Pack -lisävirtalaturi on isolla 10Ah akustolla varustettu virtapankki, jonka avulla lataat puhelimesi jopa 15W pikalataus teholla. Lisävirta on myös varustettu USB Type-C liitännällä, joten sen lataaminen tyhjästä täyteen tapahtuu huomattavasti perinteistä lisävirtaa nopeammin.

LATAA NOPEASTI MISSÄ VAIN
Samsungin Battery Pack -varavirta sisältää Samsung AFC (Adaptive Fast Charging / 15 W) ja Quick Charge 2.0 -pikalataustekniikan. Siten voit ladata laitteesi nopeasti ollessasi liikkeellä. Ylivirtasuoja (OCP) varmistaa, että lataus on turvallista, eikä ole syytä huoleen siitä, että liian suuri virtataso vaurioittaisi laitettasi.

LATAUTUU NOPEASTI UUDELLEEN
Vara-akku latautuu nopeasti, joten saat sen pian taas käyttöösi. Samsung Battery Pack ehkäisee liian suuren jännitteen ylijännitesuojalla (OVP), joten sen voi ladata turvallisesti uudelleen täyteen kapasiteettiinsa 220 minuutissa pikalataustilassa. Siten pääset taas käyttämään laitteitasi entistä nopeammin.

KAKSI KERTAA TEHOKKAAMPI
Käytä teho hyväksesi. Samsung Battery Pack -vara-akussa on kaksi latausliitäntää, joten voit ladata kahta laitetta samanaikaisesti todella kätevästi.

LAAJA YHTEENSOPIVUUS
Kätevä tapaa pitää laitteet ladattuna. Samsung Battery Pack -vara-akku tarjoaa alhaisen virran lataustukea ja on yhteensopiva monien Samsungin ja muiden valmistajien laitteiden kanssa. Siten voit ladata mitä tarvitset juuri silloin kun tarvitset.

KORKEA LAATU, SUUREMPI KAPASITEETTI
Samsung Battery Pack -vara-akun 10 000 mAh:n latauskapasiteetti riittää pitkään. Nyt voit olla liikkeellä pidempäänkin ilman huolta laitteidesi lataustasosta.

TYYLIKÄSTÄ VIRTAA
Samsung Battery Pack -vara-akku on mukava pitää aina saatavilla sen ohuen, kevyen ja ergonomisen muotoilun ansiosta.